Konsumentkredit

Start » Konsumentkredit

Ansök om ett konsumentkredit hos oss på Expresskredit.se. Smidigt, enkelt, snabbt – och påverkar inte din kreditvärdighet negativt. Använd precis så mycket du behöver och betala bara tillbaka det som du utnyttjat. Läs mer här.

Ansök om konsumentkredit idag

Är du ute efter ett kreditupplägg där du beviljas en viss summa kopplat till ditt konto? Då har du kommit rätt. Våra smidiga konsumentkrediter är gjorda på det sättet att du inte betalar mer än det du faktiskt nyttjat. Det gör att du själv kan välja från dag till dag hur mycket du behöver använda.

Vår konsumentkredit är enkel att ta ut, smidig att återbetala och påverkar inte din kreditvärdighet negativt. Ansök idag, så ger vi besked på en gång om du blir beviljad eller inte. Sedan är det upp till dig när du vill använda beloppet.

Så gör du

Ansök om lån direkt på vår sajt och bestäm själv vilket lånebelopp du önskar ta. Det gör du enklast via vårt formulär. I samband med att du ansöker om konsumentkredit gör vi en blixtsnabb kreditupplysning. Den kommer inte påverka din kreditvärdighet. Enkel identifiering med Bank-ID, besked direkt i din enhet. När du fått ditt besked kan du nyttja ditt belopp med smidiga uttag.

På Mina sidor kan du enkelt hantera dina konsumentkrediter.

Många fördelar med konsumentkredit

En konsumentkredit är helt enkelt ett kreditupplägg där du beviljas en viss summa pengar kopplade till ditt konto. Du bestämmer dock när och var du vill om du över huvud taget behöver använda summan. Många uppskattar detta nya upplägg eftersom det inte alltid är lätt att förutsäga exakt hur mycket tillskott i kassan man behöver för att klara sig.

  • Betala inte mer än du använt
  • Snabbt och smidigt
  • Få svar direkt
  • Påverkar inte din kreditvärdighet

För att bli beviljad konsumentkredit hos oss behöver du vara över 18 år. Dessutom behöver du ha en deklarerad inkomst i Sverige de senaste två åren och vara folkbokförd i Sverige. Detta gör vi för att ett kreditupplägg inte ska påverka din ekonomi till det sämre och för att vi ska kunna säkerställa att du kan betala tillbaka den lånesumma du använt.

Konsumentkredit till livet oförutsedda utgifter

Livet är fullt av överraskningsmoment som inte alltid är lätta att förutse. Bilen går sönder precis innan resan, tandläkarbesöket kostade mer än väntat. Många saker kan vänta tills du sparat upp en bra buffert, andra utgifter gör man bäst i att betala direkt. Genom att ta konsumentkredit har du en stabil uppbackare de gånger när betalningen helt enkelt inte kan vänta. Det bästa är att du inte behöver betala tillbaka mer än det du tillslut tänkte låna.

Under tillsyn av Finansinspektionen

Vi är en seriös aktör på marknaden och har varit verksamma inom kreditgivning i 10 år. Vi verkar under Finansinspektionens stränga tillsyn och är en av Sveriges tryggaste låneförmedlare. Välkommen att ansöka om konsumentkredit idag och få besked inom kort.