Konsumtionslån

Start » Konsumtionslån

Ansök om konsumtionslån

Konsumtionslån hos Expresskredit

Konsumtionslån här

Vad är din dröm? Kanske är det en weekendresa med en partner, en splitterny tvättmaskin med tumlare ovanpå, eller en helrenovering av ett rum hemma? Vad du vill använda ditt konsumtionslån till är helt upp till dig och du behöver inte ange ändamål när du skickar in din ansökan. Du ansöker direkt på hemsidan och inom kort har du fått ett preliminärt besked om huruvida ditt lån blivit godkänt eller om det krävs ytterligare handlingar och information från din sida.

Vi vill att lånet du ansöker om ska kännas rätt för både dig och din ekonomiska situation. Om din ekonomi inte klarar av månadsbetalningarna som ett konsumtionslån innebär kommer du inte att få lånet godkänt. Vi gör alltid en helhetsbedömning innan vi godkänner eller avslår låneansökningar. Om din ansökan inte blir beviljad, kan du alltid söka igen vid ett annat tillfälle då dina förutsättningar ändrats. Vi finns här för dig och hjälper dig räkna på kostnader genom beräkningar och representativa exempel.

Ansök om ett konsumtionslån hos Expresskredit redan nu.

Kraven vi ställer för lånets beviljande

 

Innan ett lån godkänns och betalas ut på ditt konto måste du ha uppfyllt våra krav och godkänt de villkor vi alltid ställer på våra låntagare. Några av de allra viktigaste kraven är följande att du är svensk medborgare, myndig, har fast månadsinkomst, inga skulder eller aktiva ärenden hos Kronofogden samt folkbokförd i Sverige.

Om dessa punkter inte uppfylls kan vi dessvärre inte betala ut pengar till dig, eftersom det inte hade varit ansvarsfullt av oss som långivare. Vi vill att våra lån ska vara trygga och inte leda till att någon av våra låntagare hamnar i en svår ekonomisk situation, med exempelvis skuldsättning som följd. Om du har lån hos oss och fått hem en faktura som du redan nu vet att du inte kommer kunna betala ska du höra av dig till oss, så hittar vi tillsammans en lösning.

Våra lån är för dina drömmar och behov

 

Drömmar finns för att vi ska förverkliga dessa. Och det behöver inte alltid vara storslagna planer. Det kan vara allt från att reparera en skada på bilen, som vi verkligen måste fixa för att kunna köra till jobbet. Eller att köpa en ny säng eftersom den gamla vare sig är skön eller i rätt storlek. Drömmar är mål som vi vill uppnå, och därför är de också helt individuella. Ansök om ditt lån hos oss och gör vad du själv tycker känns rätt för pengarna. All information oss emellan är under sekretess och hög säkerhet, det är bara du själv som vet att du tagit lån hos oss om du inte berättar för någon du känner.

Låna här på Expresskredit

 

Gör en enkel ansökan direkt på vår hemsida och skicka in den snabbt och smidigt. Vi återkommer till dig så fort vi kan och du får då veta om lånet blivit beviljat eller om vi behöver mer information eller uppgifter från dig. Prova ansök om konsumtionslån redan idag!