Kreditgivare

Start » Kreditgivare

Expresskredit – din nya kreditgivare

Ansök om kredit hos en pålitlig kreditgivare!

Prova oss när du behöver låna pengar

Våra krediter och lån är perfekt när du behöver ett välbehövligt tillskott av pengar snabbt. Du bestämmer själv hur mycket du vill låna och hur du vill lägga upp din delbetalning. Ansök om ett flexibelt lån eller kontokredit redan nu och få ett förhandsbesked direkt. Prova oss som din kreditgivare redan idag.

Så funkar kontokrediten hos oss

 

En flexibel kredit är ett snabblån som du ansöker om online. Det fungerar som ett kreditkort, fast det är helt på nätet. Du ansöker helt enkelt om kredit här på vår hemsida och får ett bestämt kreditutrymme beviljat vid uppfyllande av krav och godkännande av villkor. Du vet väl att du endast betalar för den del av lånet du faktiskt använder? Flexibelt och smart med andra ord.

Du är välkommen att skicka in din ansökan direkt på hemsidan eller så ringer du oss på 018 71 00 03 för att få hjälp med ansökan. Vi ger dig fort ett preliminärt besked – sedan hanterar vi din ansökan och återkommer med ett slutgiltigt besked. Om lånet blir godkänt kan du utnyttja din kontokredit på det sätt du själv vill – när du vill.

Våra krav för ett lån

 

För att bli beviljad lånet måste du uppfylla ett antal kriterier som vi som kreditgivare har ställt samman. Grundkraven är att du är mellan 18 till 72 år gammal vid ansökan om krediten. Du ska vara folkbokförd i Sverige sedan minst fem år och ha en deklarerad inkomst sedan två år tillbaka. Du får inte ha skuldsaldo, aktiva ärenden hos Kronofogden, en betalningsanmärkning i ditt namn eller utmätningsförsök. Lånet är tryggt för att vi endast beviljar det till personer som inte riskerar att hamna i skuld när det ska betalas tillbaka. Du ska således ha en fast inkomst som täcker upp för återbetalning och ger dig något kvar att leva på i månaden.

Du behöver även:

• Ett mobilnummer
• En mailadress
• Ett konto för insättning av pengar

Vi kommer be dig att identifiera dig med BankID – detta för att både säkerställa och skydda din identitet. Ingen ska kunna ta ett lån i ditt namn. Vi kan även komma att kräva in lönespecifikationer, kontoutdrag och andra dokument som styrker dina lämnade uppgifter. För din säkerhets skull.

Sammantaget är kraven följande:

• Du som ansöker är både myndig och svensk medborgare
• Du har en fast månadsinkomst och deklarerad inkomst sedan två år tillbaka
• Du är folkbokförd i Sverige och svensk medborgare
• Du har inte några aktiva ärenden hos Kronofogden eller skuldsaldo
• Du har e-postadress, mobilnummer samt ett bankkonto

En transparent kreditgivare

 

Det som är så bra med en kontokredit hos oss är att du endast betalar för den del av lånet du faktiskt använder. Den nominella räntan för krediten ligger på 39,3 %, vilket ger 3,8 i månadsränta. Uttagsavgiften ligger på 49 kronor och uppläggningsavgiften om 320 kronor betalas på första fakturan efter uttaget. Det finns varken årsavgifter eller ansökningsavgifter knutna till kontokrediten hos oss.

Ta ett flexibelt lån hos oss redan idag – ansök om kontokredit och låt oss bli din trygga kreditgivare. Gör en ansökan snabbt och säkert online genom att fylla i formuläret och skicka in.