Kreditinstitut

Start » Kreditinstitut

Ett flexibelt kreditinstitut

Ansök om kontokredit online!

En enkel ansökan om kontokredit här!

Nu kan du ansöka om ett lån som fungerar precis som ett kreditkort – fast online! Det enda du behöver göra är en snabb och smidig ansökan här på vår sajt och det genom att fylla i ett formulär om kredit. Du behöver varken pant eller annan säkerhet att lämna i garanti för att kunna ta ett lån – och hela processen är enkel, trygg samt under sekretess. Logga in med BankID här hos oss och gör din ansökan redan nu!

En kontokredit är ett flexibelt snabblån som har många fördelar jämfört med ett vanligt snabblån. Läs mer om vad det hela betyder här nedan. Låna dina pengar på ett pålitligt och flexibelt kreditinstitut som Expresskredit.

Ett säkert snabblån med flexibla fördelar


En kredit kan tas med kreditkort eller genom ett flexibelt snabblån på ett kreditinstitut som Expresskredit, helt på nätet. Det du ska göra för att få tillgång till kreditkontot är att använda vårt enkla formulär och sedan göra en ansökan som du skickar in snabbt och smidigt på digital väg. Om du får detta beviljat får du även ett kreditutrymme som du kan välja hur mycket du vill använda dig av. Vad är då det allra bästa med denna typ av snabblån som du kan ansöka om? Den främsta fördelen är att du endast betalar för den del av lånet du verkligen använder.

Krav för att ta lån hos ett kreditinstitut

 

För att säkerställa tryggheten i våra lån ställer vi ett antal krav på dig som låntagare. Dessa går att läsa tydligt uppstaplade i listan nedan men kortfattat handlar det om att du är myndig, folkbokförd i Sverige, inte har något skuldsaldo, utmätningsförsök eller betalningsanmärkningar. Vi vill inte att du ska hamna i skuld när du tar ett lån hos oss och vi gör vårt yttersta för att skydda dig som kund.

Du måste dessutom styrka din identitet med BankID för att vi ska kunna ge din ansökan ett beviljande, annars skulle vem som helst kunna ta ett lån i ditt namn. Skyddandet av identiteten är en del av vårt säkerhetsarbete som garanterar din trygghet som kund hos oss. Ditt låntagande sker sedan under sekretess och ingen som inte har tillgång till dina personliga uppgifter via din mail, kan se att du ansökt om lån hos Expresskredit.

Sammanfattningsvis är några av de viktigaste kraven vi ställer på dig som låntagare följande:

• Du som ansöker är vid tillfället minst 18 år och svensk medborgare
• Du har en fast månadsinkomst
• Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste fem åren och bör ha en deklarerad inkomst från de senaste två åren
• Du får inte ha aktiva ärenden eller skulder hos Kronofogden
• Du får inte ha nya eller stora betalningsanmärkningar
• Du bör ha en e-postadress, ett mobilnummer samt ett svenskt bankkonto för insättning av pengarna du ansökt om

Kontokredit hos Expresskredit

 

Det finns som nämnt många fördelar med att ta ett lån eller ha en kontokredit hos oss. En av de största fördelarna som vi ännu inte nämnt är att du genom skatteavdraget kan få tillbaka över 30 % på din betalda ränta. Du kan även betala av din lånade summa när du vill, och därmed avsluta lånet på dina villkor. Ta ett flexibelt snabblån hos oss redan idag.