Låna 10 000 kr

Start » Låna 10 000 kr

Ansök om flexibel kontokredit här hos oss på Expresskredit idag. Det är både smidigt och enkelt att göra en ansökan direkt på sajten och du får ett förhandsbesked inom några minuter huruvida krediten blir beviljad eller inte. Perfekt för dig som vill ha svar direkt och behöver ett extra tillskott i kassan. Du kan få en kredit beviljad på upp till 30 000 kronor och kan därefter välja att göra uttag på 10 000 kronor åt gången. Du betalar endast ränta för de pengar du gör uttag på och inte hela din beviljade kreditgräns. Gör din ansökan här hos oss redan idag och få ett enkelt och tryggt lån efter dina villkor.

En trygg kredit

För att det ska vara så säkert som möjligt för dig som låntagare har vi satt upp ett antal krav som du måste uppfylla för att få krediten beviljad. Bland annat är det av vikt att du kan identifiera dig elektroniskt, då ingen annan än du ska kunna ta ett lån i ditt namn. Du bör även ha en fast månadsinkomst som ger dig nog med pengar att leva på i månaden efter att du betalat av på de pengar du har lånat.

Några fler viktiga villkor som finns för att du ska få en kontokredit är bland annat dessa som följer nedan:

  • Du som ansöker är en myndig, svensk medborgare
  • Du har en fast månadsinkomst som du kan leva på
  • Du är folkbokförd i Sverige har varit det under de senaste fem åren
  • Du har en deklarerad inkomst i Sverige från de senaste två åren
  • Du har en e-postadress, ett mobilnummer och ett svenskt bankkonto för insättning av pengarna du lånat
  • Du får inte ha aktiva ärenden eller skulder hos Kronofogden
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar

Fördelar med Expresskredit

Det finns flera fördelar med att välja Expresskredit när du ansöker om att låna 10 000 kr. Först och främst är vi helt öppna med vad det kostar att ha en kontokredit hos oss. Det finns inga dolda kostnader i form av uppläggningsavgifter och årsavgifter inbakade i det finstilta. Dessutom betalar du endast ränta på den del av krediten som du har använt. Fler fördelar är att du alltid får ett snabbt besked om du har fått din kredit beviljad eller inte, antingen på din telefon eller på sajten när du är inloggad på ditt konto. Det är smidigt och går snabbt att ansöka hos oss. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret, identifiera dig och sedan får du direkt ett förhandsbesked när du skickat in din ansökan.

 

Ansök om en kontokredit hos Expresskredit idag!