Låna 1000 kr

Start » Låna 1000 kr

Ansök om ett lån online!

Låna 1000 kr

Tre enkla steg för att få lån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Låna 1 000 kronor redan idag här på Expresskredit. Ett mindre lån mellan 1 000 och 30 000 kronor är enkelt att få beviljat, detta ett av de vanligaste beloppen i låneansökningarna. Ansök direkt på hemsidan och få dina pengar utbetalade på ditt valda konto.

Processen att ansöka om att låna 1 000 kronor är smidig och därtill anonym. Du väljer ditt belopp på hemsidan och identifierar dig.  Meddelande om du fått lånet beviljat eller inte kommer sedan direkt på skärmen. Om du får godkänt på din låneansökan utbetalas pengarna till det förvalda kontot du registrerat. Expresskredit betalar ut pengar utan fördröjning till banker som Nordea och Danske Bank. En faktura skickas efter lånets utbetalning, välj själv om du vill få hem den diskret i postlådan eller per e-post.

Detta krävs för att låna 1000 kr på Expresskredit

När du ansöker om ett mindre lån hos oss på Expresskredit väljer du själv om du fyller i ditt ansökningsformulär via din dator eller en annan enhet, som en smartphone till exempel. Sajten är anpassningsbar och fungerar precis lika bra via laptop som i mobilen.

Vi ställer ett antal krav på dig, detta för att lånet ska vara så tryggt som möjligt att ta. Villkoren är bland annat:

– Att du har en deklarerad inkomst i Sverige från de två senaste åren
– Att du har ett svenskt bankkonto
– Att du har en egen e-postadress och ett svenskt mobilnummer
– Att du klarar en kvar-att-leva-på-analys

Du som ansöker om ett lån får inte ha skulder eller aktiva ärenden hos kronofogden.

Ett tryggt lån

Det är viktigt att din ekonomi är stabil för att du ska bli beviljad ett lån. Vi räknar på hur mycket du har kvar i saldo efter lånets kostnader betalats av innan vi ger godkänt. Detta gör vi genom att räkna på summan av dina deklarerade inkomster minus dina ungefärliga utkomster. Om du har en rimlig summa kvar att leva på i månaden samt klarar de övriga villkor vi ställer får du även godkänt på din ansökan om att låna pengar hos oss.

 

Om du inte får godkänt på din låneansökan


Om din kreditvärdighet bedöms som för låg avslås din ansökan om att låna 1000 kr. Detta för att vi då inte anser det tryggt och säkert för dig att ta ett lån i dagsläget, eftersom du sannolikt inte kommer kunna betala tillbaka pengarna och hamna i en besvärlig situation. På Expresskredit följer vi givetvis Konsumentverkets riktlinjer för kreditbedömning av den aktuella återbetalningsförmågan.

Det kan även vara på det sättet att du redan har ett lån hos oss på Expresskredit som ännu inte är registrerat som återbetalt. Det fungerar på det sättet att det kan ta upp till tre dagar efter att du betalat av lånet innan det är registrerat som klart. Det gör att du då kan behöva vänta tre dagar innan du kan ta ett nytt lån.

Om du vid ansökan om att låna 1000 kr får meddelande om att lånet är beviljat preliminärt betyder det att du tillfälligt blivit godkänd och beviljad pengarna – men att det som återstår är att en handläggare ska granska ansökan. När detta har skett och du uppfyller de krav och villkor som vi anser är av vikt får du så snart granskningen är klar ett meddelande om att ansökan om lån blivit beviljad. Detta är ett slutgiltigt besked och du får därefter in pengarna på ditt valda konto.