Låna 30 000 kr

Start » Låna 30 000 kr

Låna 30 000 kr

Vill du låna 30000 kr? Då har du hittat rätt i Expresskredit. Här kan du ansöka om lån enkelt – och snabbt få pengarna på kontot när lånet beviljats

Så funkar det att låna hos Expresskredit

Det är inte komplicerat att låna upp till 30 000 kr hos oss på Expresskredit. Våra lån passar dig som vill ha, eller behöver, ett extra tillskott i kassan och du väljer själv hur du vill lägga upp delbetalningen. Flexibelt och smidigt är något som genomsyrar hela processen.
Lånets tillkomst går till på följande sätt:

 • Fyll enkelt i en låneansökan från dator eller din mobil
 • Identifiera dig säkert med BankID direkt online, eller genom att skicka in handlingar
 • Sedan granskar vi din ansökan och dina uppgifter
 • Om lånet blir godkänt överförs pengarna direkt till ditt konto
 • Pengarna är dina att göra vad du vill med

Få besked direkt om ditt lån – uppfyll dina drömmar


Vill du renovera hemma, med nya möbler, färg, tapeter eller nya vitvaror? Då är ett mindre lån på 30 000 kr ett utmärkt medel för att nå dina mål. Om du behöver köpa ny tvättmaskin, diskmaskin eller kanske torktumlare finns vi även här för det. Det är du som själv avgör vad du vill eller behöver göra med dina pengar, och när du har fått lånet beviljat är det upp till dig vad ändamålet med summan är.

Kanske har du en dröm att uppfylla? En resa eller ett äventyr som väntar på dig. Med ett lån kan du snabbt nå dit du vill – och du kan dessutom lägga upp delbetalningen på ett sätt du själv bestämmer. Vi är det flexibla, enkla och säkra alternativet på lånemarknaden.

Så lånar du pengar


Vi har ett antal krav som du måste uppfylla för att få låna den summa pengar du önskar. Det är både för din egen säkerhet och för vår trovärdighet som en ansvarsfull och trygg långivare. När du tar ett lån hos oss vill vi säkerställa att du inte hamnar i skuld eller annat ekonomiskt trångmål, därför ser vi också till att du har rätt förutsättningar.

 • Du ska vara mellan 18 till 72 år gammal när du ansöker om lån
 • Du är svensk medborgare och har bott i Sverige i minst 5 år
 • Du har en fast månadsinkomst och deklarerad inkomst sedan två år
 • Du har mobilnummer, bankkonto och mailadress
 • Du har inga betalningsanmärkningar
 • Du har inga skulder eller aktiva ärenden hos Kronofogden

Du får heller inte ha ett pågående lån hos oss eller hos skulder hos en samarbetspartner. Dessutom gör vi en kreditupplysning för att se att din nuvarande ekonomi är tillräckligt stark för att du ska kunna återbetala lånet, utan att hamna i skuld eller problem.

Om du klarar ovan krav utan prickar har du snabbt dina pengar på kontot med lånet godkänt.

Låna 30000 kr anonymt och tryggt

 

Ingen annan utom du själv har med dina lån att göra tycker vi på Expresskredit. Våra tjänster och kommunikation är alltid diskret, krypterad och konfidentiell. Endast den som har tillgång till din mail vet om att du har ett lån hos oss. Vi tryggar dina uppgifter med krypterad säkerhetsteknik och delar inte med oss av något. Hos oss är du trygg och anonym.

Låna pengar hos Expresskredit redan idag.