Låna 3000

Start » Låna 3000

Har du behov av att låna 3000 kronor? Ibland sker det saker som man inte har räknat med och kan göra att man hamnar i en tillfällig ekonomisk knipa. Med vårt flexibla expresslån har du en säker lösning som kan ta dig upp ur svåra ekonomiska situationer. Vi på Expresskredit har över 10 års erfarenhet av kreditgivning och har genom åren hjälpt tusentals kunder att när de har behövt det som mest.

Ansök om vårt flexibla lån

Expresskredit är det flexibla lånet som fungerar som ett kreditkort fast det finns på nätet. Du ansöker om vår kredit snabbt och enkelt här på hemsidan genom att fylla i ett formulär. Vi tar därefter en kreditupplysning med CreditSafe och du får identifiera dig med antingen Bank-ID eller genom att skicka in en kopia på din ID-handling till oss. När din ansökan blir godkänd betalar vi direkt ut det belopp du har valt som uttag till ditt bankkonto. För att du ska få låna hos oss behöver du vara mellan 18-72 år, folkbokförd i Sverige under de senaste 5 åren och ha haft en deklarerad inkomst i 2 år.

Låna 3000 kronor – så här fungerar det

Med vår expresskredit kan du få låna upp till 30 000 kronor. Du betalar endast tillbaka för den del av lånet du faktiskt har använt. För att låna 3000 kronor ansöker du om vår expresskredit och begär sedan att få göra ett uttag på denna summa. När du blir godkänd betalar vi direkt ut 3000 kronor till ditt bankkonto som du har inom några minuter ifall din bank har stöd för direktutbetalningar. När du väl har din kontokredit kan du efterhand göra flera uttag tills du har kommit upp i din kreditgräns.

Betala tillbaka ditt lån

Vi är en seriös kreditgivare, därför beviljar vi inga lån som vi ser att du inte har möjlighet att betala tillbaka. Du väljer själv om du vill betala tillbaka hela lånet i en hel klumpsumma eller om du vill dela upp återbetalningen. Den lägsta månadskostnaden är 6 % eller 350 kronor (beror på vilket som är högst). Detta dras automatiskt med autogiro den 28:e varje månad. Det som är extra bra med vårt lån är att du endast betalar ränta på den del av lånet som du faktiskt har använt. Har du till exempel fått ett lån på 10 000 kronor beviljat men endast gjort uttag på 3000 kronor är det bara på de uttagna pengarna som du betalar ränta och inte på hela det beviljade beloppet

Varför Expresskredit?

För oss är det viktigt att våra kunder ska känna sig trygga med våra tjänster, därför står vi under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket. Vi använder inte heller UC vilket innebär att din kreditvärdighet inte påverkas av att vi tar en kreditupplysning. Allt sker under största sekretess så om du inte själv berättar om dina krediter så kommer ingen annan att få reda på att du har en kredit hos oss. Vår kontokredit kan vara din lösning när