Låna pengar

Låna pengar här

Start » Låna pengar

Du kan ansöka om att låna pengar dygnet runt på GF Money!

Låna pengar på ett flexibelt sätt när du ansöker om kredit hos oss på GF Money. Vi ger dig direkt ett förhandsbesked efter att du skickat in ansökan. Du kan låna upp till 30 000 kronor och betalar endast för den summa du faktiskt utnyttjar. Helt utan UC.

Låna pengar utan UC och säkerhet

  • Ingen säkerhet. Du behöver inte lämna en säkerhet, sätta något i pant eller lämna några garantier när du lånar pengar hos oss.
  • En ansökan helt utan krångel. Glöm krångliga formulär och inskickande av kopior via post. När du ansöker om lån hos oss gör du det direkt på vår hemsida och identifierar dig med BankID. Det bådar för ett tryggare lån.
  • Tydlig prissättning utan dolda avgifter. För oss är det självklart att ditt lån ska prissättas på ett tydligt sätt. Våra lån är fria från årsavgifter och andra avgifter som vanligtvis döljs i det finstilta.
  • Gör uttag på 1 000–30 000 kronor. GF Money har direktutbetalning till allt från Danske Bank och Handelsbanken, till Nordea, SEB och Swedbank. Välj din bank.
  • Bestäm återbetalningstakt. Vill du betalat direkt eller lägga upp återbetalningen på lång tid? Du väljer själv och kan därmed påverka månadskostnaden till att passa din ekonomi. För varje månad du betalar minskar din räntekostnad och totalskuld.
  • En säker ansökan och krypterad inloggning. Det ska vara tryggt att ta ett lån hos oss. Ditt konto och dina uppgifter är under hög sekretess hos oss, du loggar säkert in med ditt BankId eller via din bank.

Våra krav för att få låna pengar

Det är en balansgång mellan att låna pengar snabbt – och att låna pengar tryggt. Vi vill vara en långivare som erbjuder båda dessa fördelar, utan att tumma på något. Det är därför vi ställer krav på dig som låntagare, att du har en stabil ekonomi, är myndig att fatta egna beslut och bor på en fast adress i Sverige. Dessutom ska du kunna identifiera dig på ett säkert sätt, just för att ingen ska kunna ta ett lån i ditt eller någon annans namn.

  • Du ska vara minst 18 år fyllda, och inte äldre än 72 år för att bli beviljat ett lån.
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige, och ha varit det under de senaste fem åren. Du bör även ha ett svenskt bankkonto i ditt namn.
  • Det är viktigt att du har en fast månadsinkomst så att vi vet att din ekonomi klarar av månadsbetalningarna efter ett lån.
  • Du får inte ha några aktiva ärenden, skulder eller betalningsanmärkningar hos Kronofogdemyndigheten.

Få svar direkt efter ansökan

När du ansöker om att få låna pengar hos oss ser vi till att skicka ett förhandsbesked direkt till dig – så att du får en fingervisning ifall du uppfyller kraven och därmed med stor sannolikhet även får lånet beviljat. Även om du får avslag idag kan du få godkänt på din nästa ansökan, om du då uppfyller de krav vi ställt.

Intresserad?

Ansök om lån