Nätlån

Start » Nätlån

Ansök om lån hos Expresskredit!

Ta ett nätlån med Expresskredit

 

Ansök om nätlån redan nu och få snabbt besked om du fått lånet beviljat eller inte. På Expresskredit fyller du snabbt i vårt ansökningsformulär direkt på webben, du väljer själv om du vill göra det via din smartphone eller dator. Hemsidan är responsiv och anpassar sig sömlöst efter den enhet du väljer.

När du gör din ansökan om nätlån behöver du identifiera dig så att vi vet att det är just du som ansöker om pengar och inte någon annan. Du kan på ett enkelt sätt identifiera dig på tre olika sätt hos oss på Expresskredit.

Antingen använder du din bankinloggning och identifierar dig elektroniskt via ditt egna bankkonto, det är ett sätt att göra en gratis ansökan hos oss och dessutom få snabbast handläggning. Du kan även skicka över en giltig ID-kopia samt en lönespecifikation eller kontobevis för att säkra din identitet och uppfylla inkomstkravet. Fungerar inget av de ovan nämnda identifieringsmetoderna för dig går det även väl att få ett brev utskickat till dig med en kod som du senare sms:ar in till oss för identifikation.

Om du ansöker om nätlån en andra gång hos oss behöver du inte identifiera dig på samma sätt, då räcker det med att du loggar in på dina personliga sidor här på Expresskredit.

.

Därför ska du välja Expresskredit för nätlån

 

Vi tror på enkla lån utan dolda avgifter där du som ansöker får ett förhandsbesked inom några sekunder från det att du skickat in låneansökan. Det enda du behöver göra för att få veta om du kan ta ett nätlån hos oss är genom att fylla i formuläret här på vår hemsida, identifiera dig med någon av de metoder som nämns ovan och uppfylla följande krav:

  • Du ska vara svensk medborgare och myndig
  • Du måste kunna identifiera dig
  • Din ekonomi måste vara god och du ska ha en deklarerad inkomst på minst 50 000 kronor det senaste deklarationsåret. Helt beroende på hur din övergripande ekonomiska situation ser ut kan kravet på inkomst variera
  • Du ska inte ha betalningsanmärkningar, aktiva betalningsförelägganden, skuldsaldo eller skuldsanering hos Kronofogden

När du uppfyllt ovan krav och identifierat dig gör vi en fullständig kreditbedömning och en utbetalning när så denna är godkänd och klar. Du får alltså dina pengar direkt när du ansökan beviljats, utan att behöva vänta. Det ska gå snabbt att ansöka och få pengarna när du gör ett nätlån, samtidigt som du som kund ska känna dig trygg. Våra krav är satta för din säkerhets skull och har du fler undringar kring villkoren går det att läsa mer här.

.

Bra att veta om nätlån

 

Innan du tar ett lån ska du alltid läsa villkor och reda ut alla frågor du har. Hos oss finns det en bra frågasida där alla möjliga frågor får sitt svar. Att ta din tid och läsa igenom de vanligaste undringarna våra kunder har kan hjälpa dig en hel del att lära dig hur vi jobbar och varför låneprocessen ser ut som den gör. För att komma till denna sida kan du antingen gå via menyn och välja Så fungerar det och sedan klicka dig vidare till Vanliga frågor. Du kan även komma direkt till våra vanligaste frågor genom att klicka dig vidare här.

.

Ansök om ett sms lån redan nu!