Om GF Money

Läs mer om GF Money som företag.

Start » Om GF Money

Känd fintech aktör från Finland

 

GF Money – Flexible. GF Money är ett smart alternativ till de traditionella bankerna. Våra tjänster är snabba men även noggranna, GF Money är här för att underlätta din vardag.

GF Money är inte som den fyrkantiga banken, vi är modiga, lyhörda och flexibla. Istället för att ha omoderna och krångliga processer, en lång väntan på besked och en bankman som inte förstår dina behov erbjuder GF Money moderna processer där svar kommer snabbt och där du möts av en modern och bra upplevelse för dig som kund.

GF Money verkar i flera länder; Danmark, Finland, Spanien och Sverige. Vi erbjuder i alla länder konsumentkrediter med kunden i fokus.

 

GF Money koncernen

 

GF Money är mycket mer än bara ett konsumentkreditinstitut. Vi utökar ständigt vår verksamhet med nya tjänster i nya branscher. Vårt mål är att ge så många som möjligt i Europa moderna finansiella tjänster för konsumenter. Och inom detta mål har vi redan kommit en väldigt bra bit på vägen.


Lainasto erbjuder helt digitala kreditkort i Finland på 100 till 3 000 euro till flexibla villkor
West House LKV
Nordcredit erbjuder i Danmark ett flexibelt kreditkonto där kunder behöver en buffert
GF Property Oy
Dinevo erbjuder korta lån till våra kunder i Spanien som behöver en liten summa tillfälligt

GF Money i Sverige

 

GF Money (organisationsnummer: 556876-2578) har funnits som varumärke i Sverige sedan 2017, men har varit aktivt på den svenska marknaden under andra varumärken sedan 2007. Sedan början av 2007 har vårt huvudfokus varit att erbjuda flexibla låneprodukter för de som tröttnat på långsamma och omständliga banker med lång handläggningstid och pinsamma möten med bankmän under begränsade öppettider.

GF Money erbjuder för närvarande en flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor, som kan användas fritt och ger en bekväm och lättillgänglig buffert för oförutsedda utgifter. Eftersom vi erbjuder kreditkonton, måste vi ha tillstånd för vår verksamhet. GF Money Consumer Finance står under Finansinspektionens tillsyn och följer alla regler och praxis som gäller för konsumentkrediter.

Läs mer om GF Moneys tjänster

GF Money Group