Om GF Money

Läs mer om GF Money som företag.

Start » Om GF Money

Känd fintech aktör från Finland

 

GF Money – Flexible. GF Money är ett smart alternativ till de traditionella bankerna. Våra tjänster är snabba men även noggranna, GF Money är här för att underlätta din och ditt företags vardag.

GF Money är inte som den fyrkantiga banken, vi är modiga, lyhörda och flexibla. Istället för att ha omoderna och krångliga processer, en lång väntan på besked och en bankman som inte förstår dina behov erbjuder GF Money moderna processer där svar kommer snabbt och där du möts av en modern och bra upplevelse för dig som kund.

GF Money verkar i flera länder; Finland, Sverige, Danmark och Spanien. Vi erbjuder i alla länder konsumentkrediter med kunden i fokus.

 

GF Money koncernen

 

GF Money är mycket mer än bara ett konsumentkreditinstitut. Vi utökar ständigt vår verksamhet med nya tjänster i nya branscher. Vårt mål är att ge så många som möjligt i Europa moderna finansiella tjänster för företag och konsumenter. Och inom detta mål har vi redan kommit en väldigt bra bit på vägen.


Lainasto erbjuder konsumentkrediter och kreditkort i Finland på 100 till 3 000 euro till flexibla villkor
West House LKV
Nordcredit erbjuder i Danmark ett flexibelt kreditkonto
GF Property Oy
Dinevo erbjuder korta konsumentkrediter till våra kunder i Spanien
GF Money business erbjuder företagslån till företagskunder som behöver likviditet

GF Money i Sverige

 

GF Money (organisationsnummer: 556876-2578) har funnits i Sverige som varumärke sedan 2017 men har verkat via andra varumärken på den svenska marknaden sedan 2007. Sedan början av 2007 har huvudfokusen varit att erbjuda flexibla låneprodukter som är attraktiva för den som har tröttnat på den långsamma och bakåtsträvande banken med lång handläggningstid och pinsamma möten med bankmän på begränsade öppettider. GF Money erbjuder för närvarande en flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor som kan fritt användas så länge som du önskar ha en bekväm och lättåtkomlig buffert för oförutsedda utgifter. Då vi som företag erbjuder dig som kund ett kreditkonto måste vi ha tillstånd för vår verksamhet. GF Money Consumer Finance står självklart under Finansinspektionens tillsyn och följer alla regler och praxis som tillämpas inom konsumentkrediter.

Läs mer om GF Moneys tjänster

GF Money Group