Våra tjänster

Vi specialiserar oss på moderna och enkla konsumentkrediter

Start » Om GF Money » Våra tjänster

Tjänster som GF Money erbjuder

GF Money har för närvarande endast en tjänst och det är konsumentkreditgivning. Inom en snar framtid kommer vi även att erbjuda företagskrediter. Men tillsvidare kan du läsa mer om vår konsumentkredit nedan.

Kreditkonto om 30 000 kronor

Flexibla uttag

Vår produkt fungerar precis som ett kreditkort, fast på nätet. Du kan flexibelt själv administrera krediten och ta ut pengar inom din beloppsgräns.

Låg månadskostnad

Du betalar tillbaka ett lägsta belopp per månad via autogiro. Beloppet som du betalar tillbaka beror på hur mycket du har utnyttjat.

Flexibel återbetalning

Om du önskar kan du även betala snabbare än den minsta månadskostnaden och på så sätt lösa skulden snabbare. Du har även möjligheten att lösa skulden utan extra kostnad.

Modern ansökan

Vårt fokus är att allt ska vara modernt. Därför har vi gjort vårt yttersta till att svaret ska komma snabbt och att ansökan inte ska ta mer än några minuter att fylla i.

GF Money och dess dotterbolag finns där för sina kunder

Flexibla. GF Moneys produkt är flexibel, mångsidig och intressant alternativ till konsumenter. Vi är beroende av våra kunder och därför erbjuder vi en av de mest flexibla produkterna som finns på marknaden.  Genom vår grupp arrangerar vi finansiella lösningar som underlättar vardagen, till exempel att sälja och köpa en lägenhet.

Våra tjänster återfinns i flera länder då det efterfrågas mer flexibla pengar utan för landets gränser. Utöver Sverige arbetar vi i Danmark, Finland och Spanien. Välkommen till GF Money!