Småkrediter

Start » Småkrediter

Små krediter kan förknippas med kredit på ett kreditkort men kan även vara ett snabblån. Vanligen är en småkredit på summor mellan 500 – 30 000 kronor och har en kortare avbetalningstid än vanliga privatlån. Dessa krediter ges utan något krav på säkerhet från låntagaren. Med andra ord behöver du inte lägga in någon fast egendom som säkerhet eller ha en borgenär.

Här på Expresskredit kan du snabbt och smidigt ansöka om en flexibel småkredit på upp till 30 000 kronor och göra uttag direkt till ditt bankkonto. Du betalar endast ränta för de pengar du faktiskt gör uttag på!

Flexibel SMS-kredit hos Expresskredit

Vår flexibla SMS-kredit fungerar precis som ett kreditkort fast på nätet. Du ansöker snabbt och enkelt direkt via vår hemsida och får ett förhandsbesked på en gång. Så fort din ansökan blir godkänd får du tillgång till din småkredit och får ditt valda uttag utbetalt till ditt bankkonto. Detta passar för dig som får en oförutsedd utgift till exempel om bilen går sönder eller något i hemmet behövs renoveras. Tänk på att inte överbelåna så att du inte klarar av att betala tillbaka pengarna och riskerar att få betalningsanmärkningar. 

Ansök snabbt och enkelt om små kredit

Att ansöka om småkredit hos oss är enkelt. 

  • Klickar på knappen ”Ansök” och fyll i vårt ansökningsformulär. Detta tar endast några minuter.
  • Identifiera dig genom att logga in på din bank eller genom att skicka in godkänd ID-handling och en kopia på lönespecifikation eller kontobevis.
  • När vi godkänt din ansökan betalas din småkredit ut direkt till ditt bankkonto. Utbetalningar av beviljade uttag görs dygnet runt alla dagar i veckan.

Kraven för att få SMS-kredit hos oss är att du är mellan 18-72 år gammal, folkbokförd i Sverige sedan 5 år tillbaka och har deklarerad inkomst i minst 2 år.

Återbetalning av småkredit på dina villkor

När det är dags att betala tillbaka dina småkrediter kan du själv bestämma hur du vill göra detta. Betala tillbaka allt i en klumpsumma eller betala en minsta månadskostnad per månad. Den minsta månadskostnaden beror på hur mycket du har lånat men är mellan 250 till 2 300 kronor. Beloppet dras automatiskt från ditt konto varje månad den 28:e. Den första månaden kommer du betala en uppläggningsavgift på 280 kronor och efter detta kommer du betala en uttagsavgift på 95 kronor för varje uttag.

Det är viktigt att du betalar av för dina småkrediter i tid. Missar du någon betalning kommer du spärras från att göra fler uttag och kan till slut få betalningsanmärkningar hos Kronofogden.

Trygga småkrediter utan UC

Expresskredit har funnits sedan 2008 och är en trygg långivare i branschen. Vi använder oss av CreditSafe som kreditupplysningsföretag vilket innebär att din ansökan om småkredit inte syns hos UC. Allt sker anonymt och med högsta möjliga sekretess. Eftersom vi inte använder oss av UC påverkas inte din kreditvärdighet. Vi står under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket och har tillstånd att bedriva konsumentkreditgivning.