Smålån

Start » Smålån

Ansök om ett flexibelt smålån på Expresskredit!

Ansök om upp till 30 000 kr

Tre enkla steg för att få lån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

På Expresskredit kan du enkelt ansöka om ett flexibelt smålån utan att behöva lämna säkerhet som låntagare. Du kan låna från 1 000 kronor upp till 30 000 kronor. Välj det belopp som passar dig och din situation bäst. Det är lätt att fylla i låneansökan och det kan du göra direkt på hemsidan eller via telefon. Det kostar inget att ansöka om lån hos oss och du omgående svar ifall lånet har blivit beviljat eller ej.

Så ansöker du om smålån hos oss

Det är lättare än du kan tro att fylla i vårt ansökningsformulär om att ta ett lån. Eftersom vår hemsida är responsiv kan du smidigt ansöka via både din dator och din mobil, sidan anpassar sig till enhet och format.

För att kunna göra en ansökan måste du identifiera dig, det kan du göra på tre olika sätt hos oss. Antingen genom att logga in på din internetbank, det är det sätt som ger snabbast handläggning hos oss. Du kan även skicka in en kopia på en giltig ID-handling, tillsammans med en lönespecifikation eller ett kontobevis. Ett tredje alternativ är att vi skickar ut ett brev till dig med en kod som du sedan får SMS:a in till oss. Som återkommande kund behöver du inte identifiera dig flera gånger.

Kraven vi ställer på dig som låntagare

Ett smålån rör förvisso en mindre summa pengar. Men det är ändå ett åtagande att ansöka om ett lån. Vi vill att låneprocessen ska vara trygg redan från start och ställer därför ett antal krav på dig som låntagare. Du bör bland annat ha ett svenskt bankkonto, en e-postadress och ett mobilnummer. Det är dessutom av vikt att du har inkomst deklarerad i Sverige under de två senaste åren. För oss är det viktigt att du kan betala tillbaka pengarna du lånar samtidigt som du kan leva på den summa du har kvar. Andra krav vi ställer på dig är att du inte har skulder eller aktiva ärenden hos Kronofogden.

När du enligt våra villkor har en för liten deklarerad inkomst för att få låna den summa du ansökt om, kan du ändå bli beviljad för ett lägre belopp. Detta kommer i så fall upp som ett alternativ på din skärm.

Om du uppfyller våra ställda krav blir du beviljad ditt smålån och får snabbt pengarna insatt på ditt valda konto.

Diskret och smidigt sätt att ta smålån på

Det är inte bara lätt att ansöka om lån på Expresskredit, hela låneprocessen från start till slut genomsyras av diskretion och anonymitet. Du ska helt enkelt känna att ditt lån är din ensak och ingen annans. Dina uppgifter och din ansökan råder under sekretess och ingen utomstående kan se att du sökt om ett lån hos oss.

Om du väljer det tredje alternativet att identifiera dig på kommer du få ett brev hem till dig med en kod som du SMS:ar in. Även det kuvertet är helt anonymt och diskret utformat. Det tar vidare ungefär 1-3 dagar för brevet att nå dig när du ansökt om det.

Det går att ansöka om smålån dygnet runt

Du kan söka om ett smålån när som helst under dygnet alla timmar och veckan alla dagar. Men pengarna du vill låna överför endast under de timmar kundtjänsten är öppen. Under vardagar är kundtjänsten öppen mellan 8:00 och 18:00 och under helgdagar är den stängd.