Smlån

Ansök om smålån med flexibel återbetalning

Start » Smlån

Ett smålån hos oss på GF Money ger dig ett lån med anpassningsbar återbetalning och låg månadskostnad. Du kan låna upp till 30 000 kronor och betalar endast för den summa du faktiskt tagit ut och använt. Räkna ut lägsta betalning per månad för totalen du önskar låna i vårt smidiga låneverktyg. All belåning sker utan UC.

Täck upp med ett smålån

Ibland behöver du ansöka om ett smålån för att täcka upp för oförutsedda kostnader. Det är helt upp till dig vad du använder pengarna till och vi på GF Money ställer inga frågor. Oavsett om det är en ny tvättmaskin som behöver inhandlas, en semesterresa som planeras eller en renovering hemma hittar du oss som pålitlig lånepartner.

Ansök online

När du ansöker om ett smålån väljer du först belopp, eller önskat uttag till kreditkontot. Det kan vara allt mellan 1 000 kronor upp till 30 000 kronor. Sedan fyller du i en formulär där du lämnar uppgifter om din ekonomiska situation, vad din adress och vad ditt telefonnummer är. Sedan skickar du in din ansökan direkt här på vår sajt och identifierar dig.

Identifiera dig smidigt

Du identifierar dig enkelt genom att använda mobilt BankID eller genom att du loggar in via din bank. Säkert och tryggt från start. Vi vill vara helt säkra på att det är du som står som riktig låntagare, så att det inte är en person som tar lån i ditt namn.

Få besked och pengar på ditt konto

Efter att du skickat in din ansökan och identifierat dig får du snabbt ett besked om du fått godkänt eller avslag på din ansökan. Krediten registreras inte någonstans och tjänsten är helt anonym. Pengarna betalas sedan ut på ditt konto och du gör uttag för det belopp du för tillfället behöver – och betalar tillbaka helt i din egen takt.

Uttag på GF Money

För över pengar till ditt konto genom att logga in på mina sidor här hos oss. Det som krävs är att du har utrymme kvar på ditt smålån. Du kan dessutom göra enkla uttag via din mobil och då med smsfunktionen.

Ett tryggt smålån

Alla lån ska betalas tillbaka förr eller senare, som namnet antyder. Därför tar vi försiktighetsmått och säkerställer att du som lånar har rätt ekonomi och uppfyller andra krav för att få låna pengar. Ett säkert lån är ett lån vi vet att du har råd med i slutändan. Vi gör det enklare för dig genom att erbjuda flexibel återbetalning till låg månadskostnad. Vi tar inga onödiga avgifter och du betalar endast ränta för den del av lånet du verkligen använder. Du betalar ingen årsavgift för att ha din kredit hos oss.

Våra krav på dig

  • 18 år fyllda och inte äldre än 72 år.
  • Fast månadsinkomst.
  • Folkbokförd i Sverige de senaste fem åren.
  • Deklarerad inkomst från de två senaste åren.
  • Inga skulder, betalningsanmärkningar eller pågående ärenden hos Kronofogden.