Ta ett sms lån hos GF Money

Ansök om lån online!

Start » Ta ett sms lån hos GF Money

Snabbt lånebesked hos GF Money

Du gör enkelt en ansökan om sms lån här på vår hemsida. Förhandsbeskedet kommer inom några sekunder och vi registrerar inget hos UC. Att låna pengar hos oss är både smidigt och tryggt men framförallt går processen snabbt.

På GF Money kan du välja att låna pengar från 1 000 och upp till 30 000 kronor. Du väljer själv vilken summa du vill ta ut och gör din ansökan smidigt via ett formulär. Att fylla i uppgifterna är enkelt och tar inte mer än några minuter. När du skickat in din ansökan och identifierat dig får du snabbt ett besked om lånet med din önskade summa blivit beviljad. När du fått godkänt betalas pengarna ut till ditt valda konto.

Trygga lånevillkor för din säkerhets skull


Vi tror på trygga, sms lån. Därför kräver vi att du alltid identifierar dig med BankID när du loggar in och ansöker om ett lån. Ingen ska kunna ta ett lån i ditt namn och vi värnar om våra kunders säkerhet. Om du inte vill använda ditt mobila BankID kan du även logga in på din bank och identifiera dig på det sättet. Vi erbjuder dig som kund att identifiera dig manuellt genom att skicka in kopior på handlingar som visar vem du är. Den manuella identifieringen fungerar på samma sätt som de elektroniska sätten, men skillnaden är att handläggningstiden ökar för din ansökan om sms lån.

Fler villkor som vi ställer på dig som låntagare hos oss är följande punkter:

• Du ska ha fyllt minst 18 år och vara maximalt 72 år gammal
• Du ska ha en fast månadsinkomst som gör att du klarar av månadsbetalningarna
• Du måste ha varit folkbokförd i Sverige de senaste två åren
• Du bör ha en deklarerad inkomst för de senaste två åren
• Du får inte ha ärenden eller skulder hos Kronofogden
• Du får inte ha några betalningsanmärkningar
• Du bör ha en e-postadress och ett mobilnummer som gör dig kommunicerbar samt ett svenskt bankkonto som tillhör just dig som person.

Vi tittar på din månadsinkomst och dina kostnader för att vara säkra på att du klarar av att betala lånet varje månad, trots att vi har låga månadsbetalningar. Det är viktigt att du som kund klarar av att leva på den summa du har kvar i månaden efter att ha betalat av på lånet du tagit, det är en metod som kallas för kvar-att-leva-på-analys. Du betalar endast ränta på det belopp du lånat.

Våra lånetjänster är helt anonyma och dina personliga uppgifter skyddas av hårdkrypterad, säker teknik. Ingen utomstående får reda på att du tagit ett lån hos oss om du själv inte berättar. Lånet utbetalas bara till ditt konto, det är bara till din e-postadress vi skickar fakturor och om du hellre vill ha faktura via post kommer ett diskret brev hem till den adress du registrerat hos oss. Inget företag kan heller se att du ansökt om ett lån hos oss eftersom vi inte registrerar dig hos UC trots att vi gör en kreditupplysning. I stället kommer din kreditupplysningskopia direkt in till ditt konto om du registrerat dig hos Kivra.se.