Ett flexibelt smålån hos GF Money

Ansök om snabblån online!

Start » Ett flexibelt smålån hos GF Money

En enkel ansökan om snabblån online!

Att ansöka om ett snabblån hos GF Money går fort samtidigt som det både är tryggt och enkelt. Du behöver ingen säkerhet, som att sätta något i pant eller lämna några garantier. Den enda du gör är att fylla i vår smidiga ansökan, väljer ditt önskade belopp och sedan väljer återbetalningstiden. Logga in säkert via din bank eller med BankID och gör din ansökan redan idag!

Ett snabblån är ett mindre lån som du ansöker om. Du väljer själv återbetalningstakten och det gör att månadskostnaden blir låg. Enklare än så blir det inte. Låna pengar hos GF Money snabbt, säkert och smidigt.

Ett tryggt snabblån för dig

Att ta lån för en oförutsedd kostnad ska inte sätta dig i en jobbig situation. Därför har vi utformat våra lånekrav för att din säkerhet ska vara i fokus. Det innebär att du måste uppfylla de villkor vi ställer för att få ta ett lån, som att du kan identifiera dig elektroniskt och har en trygg månadsinkomst du kan leva på efter att du betalat av på lånet.

Vårt krav på att du måste identifiera dig när du ansöker om ett lån handlar om att vi vill skydda din identitet från att stjälas. Om vi inte ställde krav på att alla som ansökte om lån hos oss skulle styrka sin identitet hade många kunnat ta lån i andras namn och utnyttja ett enkelt system. Det fungerar inte hos oss och vi gör vårt yttersta för att skydda både dina personuppgifter och vara så diskreta som möjligt när vi skickar ut faktura via mail. Ingen kommer att veta att du tagit ett snabblån hos GF Money.

Några av de viktigaste kraven vi ställer på dig som låntagare är följande punkter:

• Du som ansöker är minst 18 år och svensk medborgare
• Du ska ha en fast månadsinkomst
• Du ska vara folkbokförd i Sverige de senaste två åren
• Du bör ha en deklarerad inkomst från de senaste två åren
• Du får inte ha aktiva ärenden eller skulder hos Kronofogden
• Du bör ha en e-postadress, ett mobilnummer samt ett svenskt bankkonto för insättning av pengar och uttag för betalning

Varför vi vill att du har en fast månadsinkomst beror på att vi vill att du kan betala fakturorna för lånet och ändå har pengar kvar att leva på efter. Ingen kund ska behöva hamna i en skuldliknande situation när våra lån och krediter handlar om att avhjälpa en svår ekonomisk situation i form av till exempel en oförutsedd kostnad. Vi vill heller inte att du har skulder liggandes hos Kronofogden, eftersom detta tyder på att du redan har en ansträngd ekonomi som inte lämpar sig för låntagning. Om du har betalningsanmärkningar sedan tidigare krävs det en högre betalningsförmåga och en eller flera anmärkningar påverkar dina chanser för lån negativt

Om du inte använder din kredit tillkommer det inga kostnader, du betalar endast när du använder krediten.

Mer om våra månadskostnader, flexibla återbetalningar och priser kan du läsa mer om här.

Att ta lån på GF Money

Det finns många fördelar med att ta lån hos oss. En av de största är att du genom skatteavdraget kan få tillbaka över 30 % av din betalda ränta.

Ansök om ett snabblån på GF Money idag