Blancolån

Start » Blancolån

Ansök om blancolån med lägre belopp

Ansök om blancolån online! Det ska vara enkelt att ansöka om lån, inte minst när det kommer till ett mindre lån som betalas ut direkt. Gör en ansökan på vår hemsida och få svar inom kort.

Så fyller du i en ansökan om blancolån

Vi vill göra det lätt för dig att ansöka om ett lån. Det ska helt enkelt inte vara några krångligheter. Med det sagt tummar vi inte heller på säkerheten. Men hur går det till när du vill ansöka om ett blancolån med lägre belopp?

Först och främst, börja med att fylla i formuläret som finns här på vår hemsida. Det kan du göra via din dator eller mobil, samt med en surfplatta. Ansökningsformuläret anpassas snabbt till den enhet du använder och tar sedan inte mer än någon minut att fylla i. Har du frågor finns vi här för att svara på dessa. Du kan även läsa igenom vanliga frågor och svar här på vår sajt.

Ett tryggt blancolån hos Expresskredit


Ett lån ska vara tryggt att ta. För att säkerställa detta måste alla som ansöker om ett lån också identifiera sig. Det förhindrar bedrägerier eftersom ingen kan ta ett lån i ditt namn och stjäla din identitet. Du kan identifiera dig på olika sätt hos Expresskredit, ett sätt är att använda dig av den smidiga bankinloggningen via din egen bank, ett annat sätt är att du skickar en kopia på en id-handling till oss. Väljer du det andra alternativet vill vi även ha en övrig handling, som en lönespecifikation eller ett kontobevis. Vi vill garantera att du som tar lån hos oss kommer kunna betala tillbaka, utan att hamna i en svår situation som skuldsättning.

Våra krav för blancolån

Förutom de ovan nämnda krav på att du som låntagare ska kunna identifiera dig, finns det även några andra villkor ställda för att få lånet beviljat och utbetalat. Detta är framförallt följande:

• Du är mellan 18 och 72 år gammal
• Du är folkbokförd i Sverige sedan minst 5 år tillbaka
• Du har en deklarerad inkomst sedan 2 år
• Du har varken skuldsaldo, utmätningsförsök eller betalningsanmärkningar i ditt namn

Liksom här handlar våra satta krav om att garantera dig en trygghet som låntagare. Har du redan en svår ekonomisk situation är det helt enkelt ingen bra idé att ansöka om ett lån. När du har rätta åldern inne, har en månadsinkomst och inte längre några betalningsanmärkningar – då kan du prova att söka om ett lån igen. Ett säkert lån kommer alltid med del krav, något annat vore inte rimligt.

Kredit hos Expresskredit

 

Gör en gratis ansökan och slipp både UC och försämrad kreditvärdighet. Ta ett flexibelt blancolån med lägre belopp hos oss på Expresskredit redan idag. Ansök snabbt och enkelt online genom att fylla i vårt formulär online. Har du några frågor är du välkommen till vår chatt, vår mail eller vår kundtjänst som du når på 018 – 71 00 03.