Låna 2000

Start » Låna 2000

Har du fått en oväntad räkning, problem med bilen eller helt enkelt en förändrad livssituation? Då ska du ansöka om vår flexibla kontokredit som fungerar som ett kreditkort, fast på nätet. Du ansöker snabbt och enkelt här på vår hemsida och får ett förhandsbesked direkt.

Låna 2000 kr med kontokredit

Hos oss kan du enkelt ansöka om att få en kontokredit. När du har fått lånet beviljat kan du begära att få ett uttag på 2000 kr men det går även att ansöka om ett högre belopp. När du har blivit godkänd betalar vi ut pengarna direkt. Om din bank stöttar direktutbetalningar kommer pengarna till ditt konto på en gång.

Krav för att få låna

För att få ett lån hos oss ska du var mellan 18-72 år gammal. Du behöver även ha varit folkbokförd i Sverige i minst fem år och ha en stadig inkomst som du har haft i två år. Du ska inte heller ha några betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo. När du har ansökt om vår flexibla kredit kan det hända att du behöver skicka in några handlingar. Exempel på handlingar vi kan behöva från dig är:

  • ID-handling. Detta kan vara ett körkort, pass eller ID-kort
  • Lönespecifikation. För att vi ska veta att du har haft en stadig inkomst kan du behöva skicka in dina senaste lönespecifikationer.
  • Bekräftelse på att du äger ditt konto. Detta så att pengarna vi betalar ut inte ska hamna i fel händer

Vi tar alltid en kreditupplysning med Creditsafe när du ansöker om en kontokredit hos oss

Den flexibla kontokrediten

När du har fått ditt lån godkänt kan du själv ta ut så mycket pengar som du behöver vilket innebär en flexibilitet för dig. Skulle du efter ett tag inse att du behöver höja din kreditgräns kan du göra en ansökan på det via ”mina sidor”. Då görs det en ny kreditprövning och det skapas ett nytt kreditavtal. När det är dags att betala tillbaka kan du själv välja om du vill dela upp summan eller betala tillbaka hela beloppet direkt. Den minsta månadskostnaden att betala tillbaka är 6 % av det totala beloppet. Den nominella räntan för våra lån är 3,3 % i månaden och den effektiva räntan ligger på mellan 51,95 – 77,75 %.

Varför ska du låna 2000 kr hos Expresskredit?

Ibland behöver man lite hjälp på traven för att klara alla ekonomiska utmaningar man ställs emot. Då har expresskredit lösningen för dig. Vår kontokredit kommer med många fördelar när du behöver ett mindre lån snabbt och säkert.

  • Flexibelt lån som fungerar som ett kreditkort
  • Du betalar endast tillbaka för de pengar av lånet du faktiskt har utnyttjat.
  • Betala tillbaka i din egen takt. Dela upp summan eller betala hela på en gång.
  • Vi är transparenta med alla avgifter som tillkommer.
  • Vi står under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket.

Med vår kontokredit får du pengar snabbt och säkert när du behöver det som mest. Tack vare att vi är transparenta vet du alltid exakt vad du ska betala tillbaka och det uppkommer inga oförutsedda avgifter. Därmed kan du känna dig säker när du tar ett lån hos oss.