Ett privatlån hos GF Money

Ansök om ett privatlån nu och få förhandsbesked direkt!

Start » Ett privatlån hos GF Money

När du ansöker om ett privatlån hos oss på GF Money får du snabbt ett förhandsbesked. Oavsett om du söker via vår hemsida eller genom att prata med vår kundtjänst på telefon. När vi godkänner din ansökan får du dessutom dina pengarna utbetalda på kontot direkt.

Så här går det till

  1. Välj ditt belopp. Välj ditt önskade uttag, du kan välja mellan 1 000 till 30 000 kronor.
  2. Ansök om ditt lån. Fyll i fårt formulär, det tar inte mer än några minuter.
  3. Få besked. I samband med att du skickar in ansökan identifierar du dig. Sedan får du ett snabbt besked om din ansökan blivit godkänd eller inte.
  4. Pengar på kontot När du fått din ansökan beviljad, betalar vi ut ditt önskade uttag direkt till ditt bankkonto.

Hur mycket vill du låna?

När du ansöker om privatlån som en flexibel kontokredit kan du välja själv hur mycket du vill ta ut av din kreditgräns. Du kan låna upp till 30 000 kronor, men även mycket mindre än så. Att komma ihåg är att en mindre summa ger en mindre månadsbetalning, och en kortare återbetalningstid, generellt sett. Du väljer summa helt själv och kan dessutom justera löptiden för att ha större kontroll över din egen ekonomi. Du betalar från 350 kronor i månaden.

Privatlån online hos oss

Ett privatlån är det perfekta lånet när du vill köpa en bil, saknar en bit av insatsen till en bostadsrätt eller helt enkelt bara behöver låna en mindre summa pengar tillfälligt och snabbt. Vi frågar inte om dina ändamål med lånet utan hjälper dig med ett extra tillskott till kassan, som du sedan betalar tillbaka i din takt. Vi kräver ingen säkerhet för lånet.

Ett säkert lån

När du ansöker om ett privatlån hos GF Money kan du vara trygg i att våra tjänster är anonyma och skyddade av krypterad teknik, för att säkerställa sekretess mot utomstående. Det är ingen som har tillgång till information om vare sig ditt lån eller dina personliga uppgifter. Vi vill att du som kund ska känna dig helt säker och skyddad, därför erbjuder vi ett diskret sätt att låna pengar på.

Privatlån med uttag

Du gör själv uttag på det belopp av privatlånet, som du vill utnyttja. Du behöver inte använda hela lånebeloppet, och du betalar endast ränta för den summa du faktiskt tar ut och utnyttjar. En månadsränta debiteras på de uttag du har gör. Läs i våra krav och villkor för att få tydlighet i allt som gäller. Vi vill att du ska kunna göra ett så informerat beslut som möjligt när du funderar på att låna pengar via GF Money.

På din månadsfaktura kan du även se allt som rör ditt lån – dina avgifter, räntan och hur mycket du betalat tillbaka av lånat belopp. Det gör det enkelt och tryggt att ta ett lån online, eftersom du fortfarande har full kontroll över din ekonomi.