Mobillån

Start » Mobillån

Mobillån är ett uttryck som ofta används för snabba lån med kort löptid. Denna typ av lån har funnits i Sverige sedan 2006 och har vuxit sig allt större. Här på Expresskredit kan du ansöka om ett flexibelt mobillån snabbt och enkelt och du får ett förhandsbesked på en gång. Du kan få ett mobillån på upp till 30 000 kronor som fungerar precis som ett kreditkort fast på nätet. Du gör uttag till ditt bankkonto och betalar endast ränta på dessa pengar som du gör uttag på.

Så här ansöker du om mobillån utan UC

På Expresskredit använder vi oss av kreditupplysningsföretaget CreditSafe vilket innebär att du kan ta ett mobillån utan UC. Att ansöka är snabbt och enkelt och du kan göra det alla dagar i veckan dygnet runt. För att ansöka gör du på följande vis:

  1. Gå in på vår hemsida via din mobil eller dator och fyll i vårt ansökningsformulär. Detta tar inte mer en några minuter och vi finns alltid tillgängliga för dig om du behöver hjälp.
  2. Identifiera dig genom att logga in på din bank eller genom att skicka in en giltig kopia på din ID-handling samt en lönespecifikation eller ett kontobevis.
  3. Vi gör en kreditbedömning och när vi godkänt ditt mobillån görs en utbetalning av ditt valda uttag direkt till ditt bankkonto.
  4. På Mina Sidor kan du själv hantera ditt konto. Här kan du bland annat göra uttag till ditt bankkonto, höja din kreditgräns, se dina transaktioner och hitta inbetalningsinformation.

Krav för mobil lån

För att kunna ansöka om ett mobil lån hos oss finns det några krav du måste uppfylla:

  • Du ska vara mellan 18 och 72 år gammal.
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige i minst fem år.
  • Du ska ha deklarerat inkomst i minst två år.

Mobillån med betalningsanmärkning?

Vi godkänner tyvärr inte mobillån med betalningsanmärkning. Du får inte heller ha något skuldsaldo eller utmätningsförsök.

Flexibel återbetalning av mobillån

Hur du väljer att betala tillbaka ditt mobillån är upp till dig. Du kan välja att antingen betala tillbaka hela din skuld på en gång eller att betala en minsta månadskostnad varje månad. Denna kostnad varierar mellan 250 – 2 300 kronor beroende på hur mycket du har lånat. Summan för dig dras då automatisk den 28:e varje månad. Missar du någon betalning kommer ditt konto att spärras från att göra fler uttag.

Expresskredit är den trygga långivaren

Expresskredit har funnits sedan 2008 och är en etablerad aktör på marknaden. Vi vill vara en trygg långivare och erbjuder därför trygga mobillån anpassade för dig. Vi står under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket och har tillstånd att bedriva konsumentkreditgivning. Hos oss kan du ta mobillån utan UC och utan dolda avgifter.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om mobillån!